Maskinførere i skovbruget opfordres til at deltage i mesterskabskørslen med udkørselsmaskine på
Langesømessen d. 18. august

Når Dansk Skoventreprenør Forening, DSF, traditionen tro arrangerer danmarksmesterskab i udkørsel af træ på Langesømessen, torsdag den 18. august 2016, bliver der dystet i præcisionslæsning med terræntransport og tårnbygning.

Mesterskabet vil finde sted i den smukke park, hvor ca. 125 firmaer udstiller årligt. Mesterskabet går ud på, at deltagerne på kortest tid skal gennemkøre en bane samtidig med, at der læsses et antal træstokke. Desuden skal der stables et tårn af træklodser. Vinderen er den deltager, der hurtigst og med færrest fejl gennemfører dysten.

- ”Dansk Skoventreprenør Forening opfordrer skovmaskinførere til at deltage i konkurrencen på Langesømessen den 18. august og være med til at vise denne disciplin i skovbruget, siger en Viggo Mortensen”, som er formand for Dansk Skoventreprenør Forening.

Sagkyndigt dommerpanel
Konkurrencen bedømmes af et dygtigt dommerpanel. De 3 bedst placerede, skovmaskineførere tildeles pokaler efter indbyrdes placering. Desuden er der deltagerpræmier fra mesterskabets sponsorer til de øvrige deltagere.

Tilmelding til mesterskabet skal ske senest 3. august 2016 til Maria Holm Olesen tlf.: 7641 3671 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

For yderligere oplysninger kontakt venligst Maria Holm Olesen, tlf. 7641 3671 / mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Program for DM i udkørsel:
Mødetidspunktet for deltagere er kl. 08.00 på DSF´s stand 75, hvorefter dommerne gennemgår reglerne og banelægning. Der vil desuden være kaffe og rundstykker til de deltagende.

kl. 09.30    Forventet konkurrencestart
kl. 14.30    Konkurrencen forventes afsluttet
kl. 15.00    Præmieoverrækkelse

Læs mere