Pressemeddelelse
Vejle den 9. august 2018

Danske Maskinstationer og Entreprenører (DM&E) samt Dansk Skoventreprenør Forening (DSF) byder på masser af action på stand 75 til dette års Langesømesse

To stærke foreninger DM&E og DSF ser frem til at byde gæster velkommen på stand 75 til Langesømessen den 16. august, som afholdes i Nordfyns smukke omgivelser nær det fynske gods Langesø. DM&E og DSF er i år garant for en action-præget stand, hvor DSF tilbyder dig en plads på første parket til træklatring og DM i udkørsel af træ. DM&E vil samtidig stå klar til at rådgive dig om forhold indenfor skov, vand og naturpleje.

DSF og DM&E naturligvis er blandt de 125 udstillere på messearealet, hvor alle juletræsproducenter og branchen indenfor det grønne område mødes. Der vil være rig mulighed for at tilbringe nogle gode timer sammen, hvor besøgende kan få en faglig snak med foreningens medlemmer og ansatte.

- Vi håber at se en masse skovfolk på messen. Vi har arbejdet målrettet på at opbygge en stand med plads til forskellige aktiviteter. Faktisk er vores aborist, der skal vise træklarting, netop hjemvendt fra USA, hvor han deltog til VM i træklatring. Det bliver spændende at se hvad han kan, siger Claus Clemmensen, DM&E.

Også i år danner Langesømessen rammen om DM i udkørsel
Igen i år skal 8 garvede skoventreprenører konkurrere om at vinde sejrstrofæet, når der skal dystes i DM i udkørsel. Mesterskabet starter kl. 9.30 på konkurrencepladsens bane i skoven, og messegæster vil frem til kl. 14.30 kunne høre den brummende motorstøj fra udkørselsmaskinen på udstillingsområdet. 

Mesterskabet går ud på, at deltagerne på kortest tid skal gennemkøre en bane samtidig med, at der læsses et antal træstokke og stables et tårn af træklodser. Vinderen er den, der hurtigst og med færrest fejl gennemfører dysten. Konkurrencen bedømmes af et sagkyndigt dommerpanel, og de 3 bedst placerede skovmaskinførere tildeles pokaler efter indbyrdes placering. Desuden er der deltagerpræmier fra mesterskabets sponsorer til de øvrige deltagere. 

- Vi glæder os til endnu engang af afholde DM i udkørsel. Jeg synes, at fagkonkurrencen giver et godt billede af, hvor dygtige vores maskinførere er samt hvilke kundskaber, der skal til for at udføre dette arbejde, fortæller Nickolai Schlechter, der er formand for DSF.

Program for DM i udkørsel af træ ved stand 75

  • Kl. 09.30 konkurrencen starter
  • kl. 14.30 forventet afslutning
  • kl. 15.00 præmieoverrækkelse

Serviceoversigten udgives til Langesømessen
Serviceoversigten udgives af DSF hvert år til Langesømessen - i år i et oplæg på 9.000 stk. Den tilgår alle, der har relationer til dansk skovbrug og naturpleje. Serviceoversigten fungerer som et opslagsværk til at finde den lokale skoventreprenør. I oversigten er DSF’s medlemsvirksomheder listet, hvilket gør det muligt at finde skoventreprenører til alle typer opgaver. Uanset hvilken type opgave, sikrer DSF-medlemmer en seriøs, pålidelig og professionel sparringspartner.

For yderligere information, kontakt venligst: Konsulent - skov, vand og naturpleje Claus Danefeldt Clemmensen, DM&E, tlf.: 7641 3662, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

download pressemeddelelsen her

1      2