logo

DM i udkørsel og træklatring på Langesø Messe


Der bliver nok at se på stand 75 på årets Langesø Messe, som finder sted d. 17. august ved den smukke park ved Langesø. Dansk Skoventreprenør Forening (DSF) og Danske Maskinstationer og Entreprenører (DM&E) arrangerer traditionen tro DM i udkørsel og træklatring på konkurrencepladsen på messen.

Ca. 150 virksomheder og 3000 besøgende bestående af fagfolk fra ind- og udland deltager på Europas største fagmesse for juletræer og pyntegrønt. Langesø Messe slår dørene op kl. 9.00, hvor DSF og DM&E står klar på standen til en faglig snak med de besøgende samt en række aktiviteter i løbet af dagen.
”Vi glæder os til endnu engang af afholde DM i udkørsel”, fortæller Viggo Mortensen, der er formand for DSF og uddyber: ”Mesterskabet går ud på, at deltagerne på kortest tid skal gennemkøre en bane, samtidig med at der læsses et antal træstokke og stables et tårn af træklodser. Vinderen er den, der hurtigst og med færrest fejl gennemfører dysten.” Konkurrencen starter kl. 9.30 på konkurrencepladsen ved stand 75.


Som supplement til udkørselsmesterskaberne viser DM&E Skov træklatring på konkurrencepladsen, hvor publikum kan se en professionel aborist klatre til tops og endnu hurtigere komme ned igen fra skovens høje træer.

Serviceoversigten udkommer til messen
Serviceoversigten udgives af DSF og udkommer en gang om året – i år i et oplæg på ca. 9000 stk. Serviceoversigten er et værdifuldt værktøj til alle inden for det grønne område og er udgivet siden 1994. Den viser, hvilke skoventreprenører der kan løse forskellige opgaver i skoven og giver ligeledes et overblik over, hvilket maskineri skoventreprenørerne har til rådighed. Den distribueres til alle, der har relationer til dansk skovbrug, herunder alle abonnenter på fagbladene Skoven, Grønt Miljø og Nåledrys – og så er den selvfølgelig også med på Langesø Messen.

For yderligere information, kontakt venligst:
Viggo Mortensen, Formand DSF, tlf. 2345 5255, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  
Claus Danefeldt Clemmensen, DM&E Skov, tlf. 7641 3662, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Program DM i udkørsel af træ ved stand 75
Kl. 09.30: Konkurrencen starter
Kl. 14.30: Forventet afslutning
Kl. 15.00: Præmieoverrækkelse

Ønsker du at få dit logo på vore hjemmeside?
Kontakt os og hør nærmere om dine muligheder for annoncering på vores hjemmeside

Godt at vide...

Serviceoversigten

Med Serviceoversigten i hånden er beslutningstagere på alle niveauer godt rustet, når der skal findes velegnede skoventreprenører til løsning af alle typer opgaver inden for skovbrug og naturpleje. Læs mere her...

08.jpg