logo

og Danske Maskinstationer og Entreprenører (DM&E) på Langesømessen d. 18. augustStemningsbillede 0

Den skønne parknatur og solskin danner typisk rammerne for Langesømessen, hvor DSF og DM&E skov naturligvis er blandt de 125 udstillere på messearealet. Traditionen tro udgiver DSF, brancheforeningen for professionelle skoventreprenører, Serviceoversigten for 2016/2017 til Langesømessen.

 

Der er mulighed for at tilbringe nogle gode timer sammen, når den årlige Langesømesse den 3. torsdag i august besøges af over 3000 fagfolk fra ind– og udland. DSF og DM&E skov er med, og brancheforeningerne byder i løbet af dagen på forskellige aktiviteter.  Foreningen opfordrer desuden messens gæster til at til at tage en faglig såvel som uformel snak med foreningens medlemmer og ansatte ved deres stand nr. 75. Samtidig er det en helt særlig tid på året, nemlig den tid, hvor DSF udgiver Serviceoversigten for 2016/2017.
- ”Serviceoversigten er et produkt, vi er særligt stolte af. Det er et yderst velskrevet samt værdsat værktøj til markedsføring over for skovbruget, hvor den bliver brugt til at finde leverandører af forskellige ydelser. Det er lige fra entreprenøren med den store skovningsmaskine og flishugger til manden med motorsaven,” siger Viggo Mortensen, som er formand for DSF.
Serviceoversigten udgives af Dansk Skoventreprenør Forening og udkommer én gang om året i et oplæg på ca. 5000 stk. Den distribueres til alle, der har relationer til dansk skovbrug – herunder alle abonnenter på fagbladet SKOVEN, hvilket gør den til et værdifuldt værktøj til alle inden for det grønne område.


Udgivet i over 20 år
Serviceoversigten blev første gang udgivet i 1994 og har siden været med til at styrke profileringen af Dansk Skoventreprenør Forening. Den tilgår automatisk alle medlemmer af Dansk Skovforening og Juletræsdyrkerforeningen og viser, hvilke skoventreprenører der kan løse forskellige opgaver i skoven. Ligeledes giver den et overblik over, hvilket maskineri skoventreprenørerne har til rådighed.
- ”Når du benytter en entreprenør, der er repræsenteret i Serviceoversigten, kan du være sikker på at få en troværdig og professionel tilgang til dine opgaver,” fortæller Bjarne Kallehauge, som har været medlem af DSF siden 1997.


DM i udkørsel og træklatring
Traditionen tro arrangerer DSF DM i udkørsel af træ til Langesømessen. Mesterskabet går ud på, at deltagerne på kortest tid skal gennemkøre en bane samtidig med, at der læsses et antal træstokke. Desuden skal der stables et tårn af træklodser. Vinderen er den deltager, der hurtigst og med færrest fejl gennemfører dysten. Som supplement til udkørselsmesterskaberne vil DM&E skov vise træklatring på konkur¬rencepladsen, hvor publikum vil kunne se en professionel aborist klatre til tops og endnu hurtigere komme ned igen fra skovens høje træer.
For yderligere information, kontakt venligst: Konsulent - skov, vand og naturpleje Claus Danefeldt Clemmensen, DM&E, tlf.: 7641 3662, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Program DM i udkørsel af træ ved stand 75
•    Kl. 09.30 konkurrencen starter
•    kl. 14.30 forventet afslutning
•    kl. 15.00 præmieoverrækkelse

Hent pressemeddelelsen som pdf fil her

P1170367

Ønsker du at få dit logo på vore hjemmeside?
Kontakt os og hør nærmere om dine muligheder for annoncering på vores hjemmeside

Godt at vide...

Serviceoversigten

Med Serviceoversigten i hånden er beslutningstagere på alle niveauer godt rustet, når der skal findes velegnede skoventreprenører til løsning af alle typer opgaver inden for skovbrug og naturpleje. Læs mere her...

02.jpg